Woensdag 10 april 2019 vindt het congres De Staat van het Onderwijs 2019 plaats. Op deze dag presenteren wij de bevindingen uit de gelijknamige publicatie en gaan we hierover met elkaar in gesprek.

Programma

Tijdens het congres wordt De Staat van het Onderwijs 2019 uitgereikt aan de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het programma bevat hiernaast diverse interactieve workshops en sessies. Hierin bieden wij u de gelegenheid om in dialoog te gaan over onderwerpen uit De Staat van het Onderwijs. Er is een beperkte mogelijkheid om op het congres een sessie of workshop te verzorgen.

Aanmelden

U kunt zich op deze pagina registreren voor het congres. Let op: het congres is bedoeld voor leraren, leerlingen, schoolleiders, schoolbestuurders, beleidsmakers en andere betrokkenen zonder commercieel oogmerk. Commerciële partijen zoals onderwijsadviesbureaus worden niet toegelaten.

Bekijk het verslag van het congres De Staat van het Onderwijs 2018 en download het rapport De Staat van het Onderwijs.

Tweets @staatonderwijs

De Staat van het Onderwijs @staatonderwijs

@Metalentus Iedereen uit het onderwijsveld zonder een commerciële achtergrond mag zich inschrijven. Ouders en ouderorganisaties kunnen zich wenden tot Ouders & Onderwijs. ^PN

14 uur geleden
De Staat van het Onderwijs @staatonderwijs

@amstoob De inschrijving voor ouders en ouderorganisaties verloopt via Ouders en Onderwijs. We verwachten dat er volgende week meer informatie op hun website verschijnt. ^IZ

1 dag geleden
De Staat van het Onderwijs @staatonderwijs

@amstoob Hiervoor kunt u contact opnemen met Ouders en Onderwijs: bit.ly/2c8y7kJ. ^IZ

1 dag geleden
Volg @staatonderwijs