Op11 april 2018 organiseert de Inspectie van het Onderwijs het congres Staat van het Onderwijs. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Op die dag publiceren we de bevindingen uit het gelijknamige rapport. Wilt u het congres bijwonen? Vanaf eind januari 2018 kunt u zich inschrijven voor het congres.

Op 12 april 2017 is de ‘Staat van het Onderwijs 2015/2016’ verschenen. In de 'Staat van het Onderwijs 2015/2016' beschrijven we wat er goed gaat en wat er beter kan in het onderwijs. Op het congres vroegen we aandacht voor onder meer de grote verschillen tussen scholen en wat dit betekent voor leerlingen en studenten. In onderstaande infographic lichten wij de schoolverschillen toe.

Bekijk de interactieve infographic

Deze decoratieve afbeelding nodigt de bezoeker uit om de interactieve visualisatie over schoolverschillen te bekijken. Teksuele uitleg over schoolverschillen vindt u via trends in het stels en dan schoolverschillen.

Tweets @staatonderwijs

StaatvanhetOnderwijs @staatonderwijs

Wist u dat op 11 april 2018 het congres Staat van het Onderwijs plaatsvindt? Inschrijven kan vanaf januari 2018.

77 dagen geleden
StaatvanhetOnderwijs @staatonderwijs

In de herhaling: thema schoolverschillen uit De Staat van het Onderwijs uitgelegd in interactieve infographic: bit.ly/2nIW8YS #svho

121 dagen geleden
Volg @staatonderwijs