Congres De Staat van het Onderwijs - 10 april 2019

Woensdag 10 april 2019 vindt het congres De Staat van het Onderwijs 2019 plaats. Op deze dag presenteren wij de bevindingen uit de gelijknamige publicatie en gaan we hierover met elkaar in gesprek. Het belooft een interessante en leerzame dag te worden voor iedereen die te maken heeft met het onderwijsveld.

Programma

Tijdens het congres wordt De Staat van het Onderwijs 2019 uitgereikt aan de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het programma bevat hiernaast diverse interactieve workshops en sessies. Hierin bieden wij u de gelegenheid om in dialoog te gaan over onderwerpen uit De Staat van het Onderwijs. Er is een beperkte mogelijkheid om op het congres een sessie of workshop te verzorgen.

Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan het congres, kan via de registratie-website. Let op: het congres is bedoeld voor leraren, leerlingen, schoolleiders, schoolbestuurders, beleidsmakers en andere betrokkenen zonder commercieel oogmerk. Commerciƫle partijen zoals onderwijsadviesbureaus worden niet toegelaten. We zien u graag op het congres!