Save the Date: congres De Staat van het Onderwijs 2024

Op woensdag 17 april 2024 presenteert inspecteur-generaal van het Onderwijs Alida Oppers De Staat van het Onderwijs 2024, tijdens het gelijknamige congres in DeFabrique te Utrecht.

Alida Oppers spreekt tijdens congres De Staat van het Onderwijs
Beeld: ©Inspectie van het Onderwijs

Deze dag is speciaal bedoeld voor onderwijsprofessionals en staat in het teken van De Staat van het Onderwijs en kennisdeling. We bieden een afwisselend inhoudelijk programma aan met een plenaire sessie, diverse workshops en inspirerende sprekers. Er is voldoende mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Noteer 17 april alvast in uw agenda, zodat u deze inspirerende dag niet hoeft te missen. Op een later moment leest u op de website hoe u kunt deelnemen aan het congres en geven wij meer informatie over de invulling van het programma.