Dinsdag 16 januari webinar Schoolexamens VO

Wilt u meer weten over hoe u de kwaliteit van de schoolexamens op uw school duurzaam kan verbeteren? Volg dan op dinsdagmiddag 16 januari 2024 van 15 tot 16 uur ons webinar Schoolexamens VO.

De webinar is speciaal bedoeld voor schoolleiders, bestuurders, leden van examencommissies en examensecretarissen in het voortgezet onderwijs. Aanleiding is ons onderzoek waaruit blijkt dat de kwaliteit van de examinering lang niet overal op orde is.

Onderzoeksuitkomsten, praktijk en vragen

Tijdens de webinar vertellen onderwijsinspecteurs Karin Monnink en Mirna Pit over de uitkomsten van dat onderzoek. Verder geven ze een indruk van de mogelijkheden voor scholen en besturen om in de praktijk vat te krijgen op de kwaliteit van de schoolexamens. En via de chat kunnen er vragen worden gesteld.

Aanmelden?

Deelname is gratis. Als u zich aanmeldt krijgt u de link voor de webinar op 16 januari.

Beeld: ©Inspectie van het Onderwijs