Infographic - De staat van het voortgezet onderwijs 2018

De infographic over de staat van het voortgezet onderwijs is een visuele samenvatting van de belangrijkste grafieken in het hoofdstuk voortgezet onderwijs van het rapport De Staat van het Onderwijs 2018 | Onderwijsverslag over 2016/2017. 

Lees over dit onderwerp op de website over de staat van het voortgezet onderwijs.

Deze infographic voldoet niet aan de voorwaarden voor digitale toegankelijkheid. Het alternatief voor deze infographic is het hoofdstuk voortgezet onderwijs in het pdf-rapport De Staat van het Onderwijs 2018, het onderwijsverslag over het schooljaar 2016/2017.

Ga naar de downloadpagina voor het pdf-rapport De Staat van het Onderwijs 2018 of ga naar de downloadpagina voor het pdf-bestand van het hoofdstuk De staat van het voortgezet onderwijs.

Ervaart u problemen met digitale toegankelijkheid van documenten? Neem dan contact op via het contactformulier