11 oktober Rondetafelbijeenkomsten cyberveiligheid in het onderwijs

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Zwolle of Den Bosch

Zet in mijn agenda

Aanmeldformulier bijeenkomsten cyberveiligheid

Als Inspectie van het Onderwijs zien we dat cyberveiligheid voor het onderwijsveld van cruciaal belang is. Elke onderwijsinstelling of zelfstandige school in alle onderwijssectoren werkt met verschillende digitale systemen en kan risico’s rond cyberveiligheid tegenkomen. Daarom nodigen we bestuurders uit het onderwijsveld graag uit voor rondetafelbijeenkomsten over cyberveiligheid. Gaat u met ons en andere bestuurders in gesprek?

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding te verwerken. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld. Uw gegevens worden na de rondetafelbijeenkomsten verwijderd. Bent u ermee akkoord als we de gegevens van uw school nog bewaren voor een nadere analyse van deelname van verschillende besturen.

Akkoordverklaring(verplicht)
Meldt zich aan voor de bijeenkomst op(verplicht)
Praat graag mee over de volgende onderwerpen (2 onderwerpen aanvinken)(verplicht)