Inschrijving Congres De Staat van het Onderwijs geopend

De Inspectie van het Onderwijs presenteert op woensdag 17 april 2024 het rapport De Staat van het Onderwijs 2024 tijdens het gelijknamige congres. Op deze dag ontvangen de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap het rapport. De inschrijving voor het congres is vanaf vandaag geopend.

Congres op 17 april in Utrecht

Bent u werkzaam in het onderwijsveld? Dan verwelkomt de inspectie u op woensdag 17 april 2024 graag in DeFabrique in Utrecht. Tijdens het congres staan we stil bij de inhoud van het rapport. In verdiepende sessies gaan we in op verschillende thema’s, die zowel vanuit de wetenschap als uit de praktijk worden belicht. Thema’s die onder andere aan de orde komen zijn kansengelijkheid, basisvaardigheden, passend onderwijs en welbevinden. Via de website houden we u de komende tijd op de hoogte van de verdere inhoudelijke invulling van het programma.

Fysiek of online deelnemen

Het congres vindt plaats in DeFabrique in Utrecht. Het is mogelijk om het congres de gehele dag of een deel van de dag fysiek bij te wonen. Ook kunt u ervoor kiezen om online deel te nemen aan het plenaire ochtenddeel van het programma. U ontvangt dan een link naar de livestream.

Schrijf u nu in.

De Staat van het Onderwijs 2024
Beeld: ©De Staat van het Onderwijs 2024 / Inspectie van het Onderwijs