Bert Bulder overleden

Op donderdag 9 september 2021 is Bert Bulder plotseling overleden. Bert was onze slimme, creatieve, vindingrijke, autonome en vooral collegiale directeur Kennis. Sinds 2001 was hij werkzaam bij de Inspectie van het Onderwijs. Onze organisatie is mede op zijn schouders gebouwd. Zo heeft Bert als geen ander bijgedragen aan de wetenschappelijke onderbouwing van het onderwijstoezicht. 

Bert Bulder
Beeld: ©Inspectie van het Onderwijs

Bert was een scherp en origineel denker die vraagstukken eindeloos kon kantelen, op zoek naar de beste weg. Hij wist mensen met uiteenlopende visies bij elkaar te brengen. Dat heeft ons veel waardevols opgeleverd en verder gebracht als organisatie. Daarbij heeft hij altijd goed gezorgd voor de medewerkers in zijn directie. Zij kennen hem als warm en wijs, als nuchter en vol droge humor. We zijn Bert zeer dankbaar.

Zijn vrouw Beatrijs, kinderen en kleinkinderen, over wie hij vaak liefdevol vertelde, wensen we alle sterkte bij dit onvoorstelbare verlies.