Website met inspectierapporten onderwijs is vernieuwd

Het is zover: we hebben een nieuwe site Toezichtresultaten waar alle inspectieresultaten, zoals rapporten en oordelen van scholen, besturen en instellingen op staan. De website is toegankelijker, heeft een overzichtelijke structuur en nieuwe uitstraling gekregen. Na het uitgebreid testen van de eerste versie, vervangt de nieuwe site definitief haar voorganger ZoekScholen.

Screenshot zoekpagina website Toezichtresultaten
Weergave van de nieuwe website met toezichtresultaten

Door veranderingen in het toezicht waren aanpassingen aan de site met inspectieresultaten nodig. Vanwege diverse (technische) redenen is er toen voor gekozen om een compleet nieuwe site te bouwen.

Benieuwd naar uw mening

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de nieuwe Toezichtresultatensite. Via de ‘feedback-button’ op de website kunt u het ontwikkelteam laten weten wat u vindt van het uiterlijk en gebruiksvriendelijkheid of waar u tegenaan loopt. 

Wat is er veranderd?

Bekijk het volledige overzicht met uitleg over de veranderingen en de onderdelen die binnenkort toegevoegd worden. Want een website is nu eenmaal continu in ontwikkeling. 

Voor de onlangs vernieuwde website scholenopdekaart.nl levert de Inspectie van het Onderwijs ook gegevens aan, zodat u uitgebreide informatie over basisscholen en middelbare scholen kunt vinden. U ziet per school  onder andere cijfers en feiten over het schooladvies en de plaatsing in het vervolgonderwijs, het aantal leerlingen van de school en hoe ouders de school waarderen.