Hoe verloopt het vierjaarlijks onderzoek besturen en instellingen mbo. Bekijk de video

Hoe ziet het vierjaarlijks onderzoek voor het middelbaar beroepsonderwijs per augustus 2017 er uit? In een serie van video’s over het vernieuwde toezicht, wordt in deze video duidelijk hoe het onderzoek bij het mbo verloopt en wat bestuurders kunnen verwachten van de inspecteur, het onderzoek en het eventuele vervolgonderzoek.

Bekijk de video 'Vierjaarlijks onderzoek besturen en opleidingen middelbaar beroepsonderwijs'.

Vernieuwd toezicht per augustus 2017

2017  wordt een enerverend jaar voor het toezicht. Per augustus 2017 werkt de inspectie officieel volgens het vernieuwde toezicht en het bijbehorende onderzoekskader 2017. Een grote overgang, vooral voor besturen van scholen en instellingen.

Bekijk de nieuwe serie video’s

Recent zijn er verschillende video’s uitgebracht in het kader van het vernieuwde toezicht: